גיליון יולי 2003 הוא כמעט אנתולוגיה: שורה ארוכה של סיפורים מתורגמים ומקוריים מאת ורד טוכטרמן, רוברט שקלי, ג׳יימס ל. קאמביאס, קרול אמשוויילר, פיטר דייויד, ארתור פורג׳ס, בראדלי דנטון ותנית לי, וביניהם מאמרים של אהרן האופטמן, יוסי גורביץ׳ ואייל שמעוני. הגיליון מציג מגוון רחב של טונים, מהומור שחור ועד פנטזיה, ומתאים לדפדוף נינוח בלי סדר. העטיפה מציגה אורק אימתני בשריון, עם סיף עקום וכומתה ירוקה על הקסדה, כמו חייל מילואים שנקרא לדגל, על רקע סגול עם עשן ואש.
למה כדאי לקרוא: כי זה אחד הגיליונות העשירים ביותר בשמות, ואפשר לטעום בו עשרות סגנונות מכתיבה של כתב עת אחד.
למי הספר מתאים: לאוהבי סיפורים קצרים, לחובבי פנטזיה והומור, ולמי שרוצה היכרות רחבה עם כותבי הז׳אנר בלי להתחייבות לרומן שלם.
מה מיוחד במהדורה הזו: העטיפה של האורק עם הכומתה והחרב היא לטעמי אחת המשעשעות בסדרה, ובצד שמאל מופיעה רשימת הכותבים המרכזיים.